Dé Gewichtscoach van Utrecht

Over Brenda

Ik in één zin? Ervaring en kennis delen vanuit enthousiasme en positiviteit!

*** Hoi, mijn naam is Brenda van Denter (1974) en ik ben ervaringsdeskundige, gewichtsconsulent en coach op het gebied van gewichtsbeheersing en een gezonde leefstijl. Na een jarenlang gevecht met eten en de weegschaal is bij mij een tijd geleden de knop omgegaan en ben ik zo’n 28 kilo afgevallen. Ik had al veel diëten geprobeerd, maar niets kon ik echt lang volhouden of gaf een blijvend resultaat. Die juiste methode om af te vallen heb ik gevonden toen ik op zoek ben gegaan naar wat er echt bij mij en mijn leven past.

Met gezond en lekker eten en op zijn tijd bewust genieten van iets lekkers, viel ik langzaam en zonder honger af. Maar alleen het aanpassen van mijn eetpatroon was niet voldoende. Ik heb ook mijn eetgedrag samen met een coach onder de loep genomen. Al snel werd duidelijk waarom ik op bepaalde momenten (veel) ging eten, ik leerde patronen en valkuilen herkennen. Een belangrijke les was dat ik door mijn perfectionisme altijd 100% controle wilde, maar dat vaak niet had. Ik vond dat gevoel niet fijn en ging dat vervolgens (onbewust) weg eten. De volgende stap in het proces was deze patronen te doorbreken. Niet eenvoudig, maar het is me wel gelukt. Ik kreeg weer de controle over eten en mijn gewicht! Het is echt mijn nieuwe gezonde leefstijl geworden en ik voel me er nog steeds super bij.

Uit eigen ervaring kan ik je dus zeggen dat afvallen heel hard werken is en veel doorzettingsvermogen kost. Je moet gemotiveerd zijn en weten waar je het voor doet, JEZELF! Het heeft mij veel moeite en tijd gekost voordat ik mijn eetgedrag goed onder controle had en ik stabiel op mijn ideale gewicht was. Maar het is me wel gelukt! ,nb

Het goede gevoel wat ik nu heb, dat wil ik graag met jou delen! Daarom ben ik in 2009 begonnen met de opleiding voor gewichtsconsulente en ben ik daarna gestart met mijn eigen praktijk, SlimGewicht. Dat doe ik naast mijn part-time baan. Als gewichtscoach begeleid ik voornamelijk ambitieuze volwassen vrouwen naar een blijvend gezond gewicht en een gezonde leefstijl die bij hun leven past. En met succes!

,nb Op basis van mijn kennis, mijn eigen ervaring en de resultaten uit mijn praktijk heb ik in 2013 het succesvolle 13-wekenprogramma ontwikkeld.
Een nieuw effectief en persoonlijk leefstijlprogramma gericht op gedragsverandering. Een uniek coachings-traject met een werkboek waarmee stap voor stap een gezonde leefstijl en het ideale gewicht ontstaat dat bij jou past. Net als bij mij!

Wanneer je het 13-wekenprogramma volgt bij SlimGewicht zal ik je motiveren en inspireren.

Tijdens de begeleiding worden je successen benadrukt, je leermomenten actief ingezet en wordt je gesteund wanneer het (even) moeilijk is. Maar jij bent degene die het moet doen! Met mijn coaching en een eigen 13-wekenprogramma werkboek ga je actief aan de slag om gewoontes aan te pakken voor een gezonde leefstijl.

Ik ben er van overtuigd dat ook jij het kan! Met het 13-wekenprogramma krijg je weer controle over je gewicht, zit je lekkerder in je lijf en heb je meer zelfvertrouwen en volop energie. Ga met mij de uitdaging aan.

Wil je meer over mij weten of eens bespreken wat ik voor jou kan betekenen, maak dat een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Ik vertel je graag in een persoonlijk gesprek meer over mijzelf en/of mijn aanpak. Wie weet tot snel!

Met gezonde groet,
Brenda 

Afvallen · Voeding · Beweging · Leefstijl

Maak een gratis afspraak! »

Mijn opleidingen :

2021 - Werkgelukdeskundige
2019 - HBO-Leefstijlcoaching
2018 - Motiverende gespreksvoering
2017 - Oplossingsgerichte therapie
2016 - Schilden Innerlijke familie
2016 - Voeding en Hormonen
2015 - HBO-Coaching
2014 - Fit met onregelmatige werktijden
2014 - Look & Feel Coach
2013 - Actief luisteren
2013 - Coachen bij emotie eten
2013 - Methodiek gedragsverandering
2012 - Overgang en Voeding
2012 - Zwangerschap en Voeding
2012 - Mindful eten
2011 - Orthomoleculaire suppletie
2011 - Orthomoleculair Afslankconsulent
2010 - Gewichtsconsulente

Succesverhalen

Enkele toppers vertellen over de begeleiding en coaching van Brenda.
Lees verder »

Het 13-wekenprogramma werkboek


Een werkboek vol met interessante informatie en tips, lekkere gezonde recepten en leuke oefeningen en opdrachten voor een gezonde leefstijl.

Meer over het 13-wekenprogramma
lees je hier.


★★  SlimGewicht Copyright 2011-2023  ★★