Dé Gewichtscoach van Utrecht

13-wekenprogramma voor Professionals

Vacature gewichtsconsulent / diëtist ZZP – landelijk – soft franchise

Ben jij gewichtsconsulent of diëtist en zou jij het 13-wekenprogramma ook in jouw praktijk willen gebruiken en aanbieden aan je cliënten? Dat kan!Vacature Gewichtsconsulent
Als jij je aansluit bij het 13-wekenprogramma dan heb je direct een professionele aanpak waarmee je jezelf in één klap (extra) in de markt kan zetten. Je kan meteen gebruik maken van dit compleet uitgewerkt en positief ingestoken programma van 13 weken. Dat bespaart je een hoop tijd, moeite en geld.Vacature Gewichtsconsulent

Het 13-wekenprogramma is volledig up-to-date en uitgewerkt volgens de Richtlijnen Goede Voeding 2015. Dit houdt in dat geadviseerd wordt zoveel mogelijk gevarieerde en gezonde ‘onbewerkte’ voedingsproducten te gebruiken.Vacature Gewichtsconsulent

De resultaten uit de praktijk laten zien dat het 13-wekenprogramma een succesvolle aanpak is voor volwassenen om slim weer controle over hun gewicht te krijgen en daarmee voorgoed van hun gewichtsproblemen af te komen.Vacature Gewichtsconsulent

Als jij er van overtuigd bent dat gedragsverandering een belangrijke rol speelt bij een doeltreffende aanpak van gewichtsproblemen, dan is het 13-wekenprogramma echt iets voor jou!

Meer over het 13-wekenprogramma
Het 13-wekenprogramma is een uniek coachingstraject waarbij je naast de contact-momenten met je cliënt, gebruik maakt van een werkboek. De cliënt gaat thuis actief met het werkboek aan de slag. Het zelflerend en zelfoplossend vermogen van de cliënt wordt door het werkboek gestimuleerd en een blijvende leefstijl-verandering ligt daarmee binnen handbereik.

Met de opdrachten uit het werkboek coacht de cliënt zichzelf. Hierdoor voelt de cliënt zich meer verantwoordelijk voor het traject en zal het ook leuker en gemakkelijker vinden om aanpassingen aan de leefstijl te maken. De cliënt maakt de opdrachten vanuit zijn/haar eigen situatie en dit zorgt ervoor dat het traject persoonlijk is en dat er een gezonde leefstijl ontstaat die echt bij de cliënt past.

Doordat in het werkboek al aandacht wordt besteed aan alle belangrijke onderdelen van een gezonde leefstijl, heb je tijdens de consulten alle tijd om samen met je cliënt te werken aan zijn/haar aandachtspunten voor een blijvende gedragsverandering!

Het 13-wekenprogramma biedt een duidelijke structuur en is goed te gebruiken voor 1-op-1 coaching, maar ook zeker voor groepsbegeleiding.

In een start&go-workshop van een dagdeel leer je alle ins en outs van het programma, zodat je er direct mee aan de slag kan in je eigen praktijk! Ik laat je zien hoe ik in mijn praktijk het 13-wekenprogramma gebruik en hoe ik het inzet om elke maand mijn omzettarget te halen.
 
Wat het 13-wekenprogramma jou biedt als professionalsVacature Gewichtsconsulent
Een volledig uitgewerkte en direct bruikbare aanpak.
Gebruik logo en naam 13-wekenprogramma als product onder je eigen naam.
Gebruik van het 13-wekenprogramma werkboek en het digitale voedingsdagboek.
Gebruik maken naamsbekendheid en vindbaarheid 13-wekenprogramma.
Vermelding van je praktijk op www.13-wekenprogramma.nl
Bescherming van je werkgebied voor het 13-wekenprogramma.
Vastgestelde verkooptarieven voor het 1-op-1 coachingstraject.
Aantrekkelijk korting bij inkoop van het 13-wekenprogramma werkboek.
Interactieve en individuele start&go-workshop (geaccrediteerd door de BGN).
Uitgebreid pakket met werktools, zoals klantdossier en intakeformulier.
Ondersteuning en advies bij het gebruik van het 13-wekenprogramma.
Een besloten Facebook groep om te sparren met je 13-wekenprogramma collega’s.
Jaarlijks minimaal één contactmiddag met je 13-wekenprogramma collega’s.
Jaarlijks aanbod van minimaal één relevante workshop met korting.
Korting op ‘coaching voor professionals’ door coach Brenda van Denter.
De mogelijkheid om een besloten Facebook groep te maken voor jouw klanten.
De mogelijkheid om te bloggen of recepten te delen op de 13-wekenprogramma website.
Leuke enthousiaste collega’s om mee samen te werken en kennis te delen.
 
Wat ik graag bij jou zieVacature Gewichtsconsulent
Je bent een actieve ondernemer met een relevante afgeronde opleiding en/of staat ingeschreven bij de BGN of een andere beroepsvereniging, je hebt een professionele uitstraling, passie voor je vak en coacht graag volwassenen.
 
Jouw investeringVacature Gewichtsconsulent
De licentiekosten voor het gebruik van het 13-wekenprogramma zijn voor 2018 vastgesteld op €239,= excl. BTW. Dit is voor één kalenderjaar. Met de verkoop van één 13-wekenprogramma is deze investering er al uit en dat lukt je gegarandeerd!

De eenmalige start&go-workshop kost €159,= excl. BTW. Dit is een individuele workshop van een dagdeel (ochtend of middag) en je ontvangt daarbij een gratis 13-wekenprogramma werkboek. De workshop is geaccrediteerd door de BGN en levert je 1,5 studiepunt op.

Het 13-wekenprogramma werkboek kan worden aangeschaft per stuk, per 5 of per 10 stuks met een staffelkorting tot maximaal 20%.
 
De kernpunten die het 13-wekenprogramma onderscheidend maken
Een leefstijlprogramma van 13 weken gericht op gewichtsmanagement.
Een motiverende aanpak met een inspirerend werkboek van 140 pagina’s.
Het activeren van het zelflerend en zelfsturend vermogen van de klant.
Gedragsverandering met oefeningen uit de Positieve Psychologie.
Geaccrediteerde Start&Go-workshop en vele werktools voor in je praktijk.
 
Lijkt het je wat?Vacature Gewichtsconsulent
Heb je belangstelling of vragen over het 13-wekenprogramma en het gebruik ervan in je eigen praktijk, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

Je kunt een e-mail sturen of bellen naar 06-11586658.

Wie weet tot snel!Vacature Gewichtsconsulent

Met gezonde groet,
Brenda 
Vacature Gewichtsconsulent
Vacature Gewichtsconsulent

Afvallen · Voeding · Beweging · Leefstijl

Maak een gratis afspraak! »

Het 13-wekenprogramma werkboek

Een werkboek vol met interessante informatie en tips, lekkere gezonde recepten en leuke oefeningen en opdrachten voor een gezonde leefstijl.


Elke week komt er een nieuw onderwerp aanbod en werk je stapsgewijs toe naar een gezonde(re) leefstijl.
Week 1 - Aan de slag
Week 2 - Slim plannen
Week 3 - Bewuster eten
Week 4 - Gezonder eten
Week 5 - Gewoontes veranderen
Week 6 - Keep on going!
Week 7 - Kom in beweging
Week 8 - Letten op vetten
Week 9 - Weg met de stress
Week 10 - Suiker op het etiket
Week 11 - Weet wat je eet!
Week 12 - Genieten op vakantie
Week 13 - Jouw gezonde leefstijl

Als je het hele werkboek hebt doorlopen, heb je een persoonlijk naslagwerk en een goede basis voor een blijvend gezond gewicht de rest van je leven.

Wie kan delen, kan vermenigvuldigen!

Sluit je aan bij het 13-wekenprogramma en zet je ook actief in voor de missie om Nederland gezonder, gelukkiger en vitaler te maken. Samen hebben we een groter bereik en veel meer succes!

Start&Go-workshop

Je krijgt een interactieve uitleg van het 13-wekenprogramma coachingstraject, zodat je er in jouw praktijk gelijk mee aan slag kan gaan. Het is een individuele workshop van 4 uur (ochtend of middag) en deze vindt plaats in Utrecht. Tijdens de workshop behandelen we onder meer; doelgericht klanten aantrekken, efficiënt klantcontact, effectief gebruik van het werkboek en de inzet van de werktools voor een goed lopende en winstgevende bedrijfsvoering.

Je kunt je voor de start&go-workshop aanmelden als jij je wilt aansluiten bij het 13-wekenprogramma. In overleg plannen we een datum in. Voor meer informatie of aanmelden vul je het contactformulier in of bel je naar 06 - 11 58 66 58.

De Start&Go-workshop is door de BGN geaccrediteerd met 1,5 punt.

Jaarlijkse Workshop

Meer informatie over de jaarlijkse workshop vindt je hier.

De volgende workshop staat gepland op donderdag 21 september 2017. Kom jij ook? Ja, leuk!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, lekkere gezonde recepten en meedoen aan leuke winacties? Volg mij dan op Facebook en Instagram!

★★  SlimGewicht © 2017 · tel: 06 - 11 58 66 58 · IBAN NL05 INGB 0657 3396 36 · KvK 51969173 · BTW NL169814397.B01 · BGN lid.nr. 1150 · AGB-code 90057933  ★★