Dé Gewichtscoach van Utrecht

BLCN Leefstijlcoach

Ik ben als Leefstijlcoach aangesloten bij de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN).

Als BLCN Leefstijlcoach heb ik een geaccrediteerde HBO-opleiding gevolgd. Een leefstijlcoach begeleidt cliënten met gewichtsproblemen volgens de richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon.

De belangrijkste taak van de leefstijlcoach is het adviseren, begeleiden en motiveren tot gedragsverandering op het  gebied van voeding, beweging en leefstijl. Daarnaast geeft een BLCN leefstijlcoach ook lezingen, workshops en cursussen op het gebied van een gezonde leefstijl en leefstijlaanpassingen.

Als lid van de beroepsvereniging ben je verplichting jaarlijks nascholingen te volgen. Zo blijft de kennis over voeding, beweging en coaching op niveau en wordt de kwaliteit van het voedingsadvies en de coaching van mij gewaarborgd.

Leefstijlcoaching is een nog vrij nieuw beroep. Eén van de kenmerken van de aanpak van een leefstijlcoach is dat we altijd naar jouw hele leefstijl kijken als basis voor de coaching. Dus niet alleen voeding of beweging, maar ook naar hoe je slaapt, ontspant en hoeveel stress je ervaart.

Als je beter voor je zelf zorgt op al deze vlakken, zul je allerlei voordelen kunnen gaan ervaren, zoals meer energie, of lekkerder in je lijf zitten, een rustiger hoofd, meer zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld. Je gezondheid verbetert en veel mensen kunnen dan ook stoppen of minderen met medicijnen in overleg met hun huisarts.

Wil je meer weten over welke vorm van leefstijlcoaching ik aanbied, ga dan naar de homepage.

Voor meer informatie over de beroepsvereniging kun je kijken op www.blcn.nl

Afvallen · Voeding · Beweging · Leefstijl

Maak een gratis afspraak! »

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, dagelijks tips en gezonde recepten lezen?
★ Volg mij dan op Facebook en Instagram! ★

★★  SlimGewicht © 2011-2021 · tel: 06 - 11 58 66 58 · IBAN NL05 INGB 0657 3396 36 · KvK 51969173 · BTW NL001928634B32 · BGN lid.nr. 1150 · AGB-code 90057933  ★★