Dé Gewichtscoach van Utrecht

Succesverhalen

Hieronder staan de ervaringen en resultaten van enkele toppers die zijn afgevallen met mijn begeleiding en leefstijlcoaching. Ze hebben nu allemaal een gezonde leefstijl die past bij hun leven. Dé manier om een gezond gewicht te bereiken en vast te houden!

 


Joske (27) – 17,5 kilo 13-wekenprogramma +
     

De 20 weken zijn omgevlogen met een super goed resultaat. Het fijne van de aanpak van Brenda is dat het niet als diëten voelt, maar een aanpassing is van je leefstijl. Super bedankt! 

 


Lenie (68) – 5 kilo 13-wekenprogramma
     

Ondanks mijn leeftijd en dat ik al best gezond at, ben ik toch afgevallen met kleine aanpassingen. Brenda is heel positief in haar benadering en blijft je stimuleren. Ik heb nu de kennis om zelf door te gaan om nog een paar kilo af te vallen. 

 


Antoinette (47) – 5,5 kilo 13-wekenprogramma
     

Ik vond de begeleiding deskundig zonder belerend te zijn. Ik vond het prettig dat de insteek gericht is op het stimuleren en belonen van positieve veranderingen. Fijn was ook dat het programma werd afgestemd op mijn persoonlijke omstandigheden en wensen. Ik ben zelfs twee keer op vakantie geweest, daar heerlijk van genoten en toch mijn doel gehaald! 

 


Tatjana (39) – 5 kilo 13-wekenprogramma
     

Persoonlijke en duidelijke uitleg. Met het werkboek erbij is het erg goed vol te houden. De tips die Brenda geeft zijn erg bruikbaar. Ze heeft een brede kennis en kan je goed helpen met alle vragen en dingen waar je mee zit. Mijn suikerverslaving heb ik nu onder controle! 

 


Nancy (26) – 5 kilo 13-wekenprogramma
     

Wanneer je extra kennis en begeleiding wilt ontvangen ben je bij Brenda op het juiste adres. Zij heeft mij bewust gemaakt van mijn voedingspatroon en heeft hier persoonlijk advies bij gegeven. Ik heb nu voldoende handvatten om op eigen kracht verder te gaan met mijn nieuwe levensstijl. 

 


Lisette (33) – 8,7 kilo 13-wekenprogramma +
     

Mijn doel was om 8 kilo af te vallen, dit is ruim gelukt! Ik heb geleerd op welke manier ik bewuste keuzes kan maken (zelfs op de zwakke momenten) waardoor ik mij gezonder en fitter voel. Brenda’s manier van werken is persoonlijk, duidelijk en erg prettig. 

 


Inge (34) – 6,6 kilo 13-wekenprogramma
     

Ondanks mijn hormoonmedicijnen ben ik toch met normale gezonde voeding afgevallen. De begeleiding van Brenda is persoonlijk, eerlijk en motiverend. Ik ben ontzettend blij met dit resultaat. 

 


Carmen (20) – 7,7 kilo 13-wekenprogramma +
     

Het was fijn dat je tijdens het afvallen afspraken had waarin je moeilijke situaties kon bespreken, zodat je van tevoren wist hoe je je eetpatroon daarop kon aanpassen. Het heeft me veel inzicht gegeven. 

 


Evelien (27) – 12,4 kilo 13-wekenprogramma +
     

Betrokken begeleiding met praktische en toepasbare handvatten. Mijn levensstijl is aangepast en ik voel me er goed bij. Ik ga dit zeker volhouden! 

 


Jaap (29) – 12 kilo 13-wekenprogramma man +
     

Ik heb met deze aanpak een top manier van nadenken over voeding en beweging geleerd. Ik heb mijn doel nog niet bereikt, maar ik ga gewoon verder zo. Voor het einde van het jaar heb ik mijn doel gehaald! 

 


 

 

 


David (40)   Leefstijladvies
     

Ik was al heel goed met mijn voeding bezig, maar door de onregelmatige werktijden was het soms toch moeilijk fit te blijven en de juiste keuzes te maken. Samen hebben we een aantal eetschema’s uitgewerkt voor mijn verschillende werktijden. Dit gaf veel inzicht en vanaf nu kan ik het eenvoudig gaan volgen. 

 


Lieneke (28) – 7,6 kilo 13-wekenprogramma +
     

De prettige en persoonlijke begeleiding heeft mij erg geholpen bij het opbouwen en vasthouden van een gezond voedingspatroon. Ik ga zeker op deze manier blijven eten. Ik voel me er super goed bij! 

 


Chantal (33) – 12,7 kilo 13-wekenprogramma +
     

Brenda is een gemotiveerde coach en geeft goede begeleiding op de punten waar dat nodig is. Ik heb dit als zeer prettig ervaren. Een aantal jaren geleden ben ik 10 kilo afgevallen met een diëtist, maar dit keer blijven de kilo’s er ook echt af! 

Chantal is nog een aantal kilo extra afgevallen en heeft nu nog steeds hetzelfde gewicht.

 


Ana (36) – 19,5 kilo 13-wekenprogramma +
     

Brenda is een topcoach! Ik heb het eetpatroon gevonden wat bij mij past. Ook met mijn drukke baan en vele buitenland reizen weet ik nu goed wat ik wel en niet moet doen. Ik had nooit gedacht dat ik zo makkelijk zoveel kilo’s zou kunnen afvallen. Ik durf nu weer in een skinny broek en ben zo ontzettend trots. Bedankt! 

 


Arnout (27) – 10 kilo 13-wekenprogramma man +
     

Ik heb mijn doel bereikt! Sterk was dat het mijn traject en mijn doel was. Ik moest het doen, maar ik kreeg wel alle ondersteuning die ik nodig had. Een structurele leefstijlwijziging toegespitst op mijn aandachtspunten. Dit ga ik zeker vasthouden. 

Arnout heeft in de zomer de Mont Ventoux beklommen met de fiets, hij voelt zich super fit!.

 


Carola (40) – 10 kilo 13-wekenprogramma +
     

Brenda is persoonlijk, toegewijd en erg prettig in omgang. Dit is absoluut cruciaal geweest. Aan het begin voelde ik me begrepen en welkom zonder oordeel. Gedurende het programma juichte ze me toe en nu ik mijn doel gehaald heb is ze oprecht trots. Wat een frisse, professionele en vrouwelijke benadering. Bedankt! 

Drie maanden later mailde Carola trots een foto in bikini en dat ze makkelijk op gewicht blijft.

 


 
 

 

Afvallen · Voeding · Beweging · Leefstijl

Maak een gratis afspraak! »

SlimGewicht krijgt een 8,7 van de klant!

Gezonde Leefstijlbox

De Gezonde Leefstijlbox is ideaal voor iedereen die aan de slag wil gaan met afvallen en/of een gezonde leefstijl!
In de box zit het 13-wekenprogramma werkboek, de Health Journal, een eetmaatje en nog veel meer. De box heeft een waarde van 85 euro en je koopt hem nu voor slechts 39,95 euro!
Wil jij een box kopen? Vul dan het contactformulier in en vermeld 'Leefstijlbox kopen'. Binnen een week staat hij bij je thuis. Verzendkosten zijn 5,75 euro.

Gratis ebook

Wil je gratis kennismaken met het 13-wekenprogramma? Download dan het ebook 'In 13 dagen één broekmaat minder'! Ebook downloaden »

Dé Health Journal

Ideaal als je zelf actief aan de slag wilt gaan met afvallen en/of een gezonde leefstijl. Meer dan 200 pagina's die jou motiveren en helpen om je doelen te halen. Met week-, maaltijd- en sportplanners en nog veel meer.
Nu te koop voor €14,95!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, dagelijks tips en gezonde recepten lezen?
★ Volg mij dan op Facebook en Instagram! ★

★★  SlimGewicht © 2011-2021 · tel: 06 - 11 58 66 58 · IBAN NL05 INGB 0657 3396 36 · KvK 51969173 · BTW NL001928634B32 · BGN lid.nr. 1150 · AGB-code 90057933  ★★