Dé Gewichtscoach van Utrecht

Gezond Gewicht

Een gezond gewicht is belangrijk voor een energiek en gelukkig leven. Je kunt dan alles doen wat je wilt en jouw lichaam functioneert goed. Jij bent in balans. Met mijn professionele begeleiding en coaching is een gezond gewicht ook voor jou haalbaar!

Veel mensen hebben door hun (over)gewicht lichamelijke en/of geestelijke problemen. Uit een recente peiling blijkt dat zelfs meer dan 50% van de volwassenen overgewicht heeft.
Hoe gezond is jouw gewicht? Met de BMI-calculator hiernaast kun je eenvoudig bekijken hoe gezond jouw gewicht nu is.Voedingsadvies Utrecht

Op een verantwoorde manier afvallen zonder begeleiding is niet makkelijk. Vervolgens op gewicht blijven is nog veel moeilijker. Met het  door mij ontwikkelde 13-wekenprogramma krijg jij de ondersteuning die je nodig hebt, zodat het je dit keer wél gaat lukken!

Jouw ideale gewicht is niet alleen een gezond gewicht, maar vooral ook een gewicht waar jij je goed bij voelt en wat voor jou haalbaar is. Daarom wordt er bij het 13-wekenprogramma voor iedereen een persoonlijk gewichtsplan opgesteld met realistische doelen.

Door het geleidelijk aanpassen van je voedingspatroon, kan ook jij op een makkelijke manier en zonder hongergevoel afvallen. Het streven daarbij is om gemiddeld 0,5 tot 1 kilo per week af te vallen met een normaal leefpatroon. Hierdoor zal jij op een verantwoorde manier jouw ideale gewicht bereiken en daarna ook kunnen vasthouden.Voedingsadvies Utrecht

Wil jij ook een blijvend gezond gewicht? Maak dan een gratis afspraak voor een kennismakingsgesprek en laat je gelijk wegen op mijn professionele weegschaal.

Voedingsadvies Utrecht

Voedingsadvies Utrecht

Afvallen · Voeding · Beweging · Leefstijl

Maak een gratis afspraak! »

Kijk met de Body Mass Index (BMI) hoe gezond jouw gewicht is.

BMI-calculator

Je gewicht is te laag. Het advies is om verantwoord te gaan aankomen.
Je hebt een gezond gewicht. Zorg dat het zo blijft!
Je bent een paar kilo te zwaar, probeer op gewicht te blijven of wat af te vallen.
Je bent te zwaar. Het advies is om verantwoord te gaan afvallen.
Je hebt obesitas. Je zit daarmee in de gevarenzone en is het belangrijk om (met begeleiding) te gaan afvallen.
Je gewicht vormt een bedreiging voor je gezondheid. Je hebt morbide obesitas. Je kunt er iets aan doen door je leefstijl en gewicht met begeleiding aan te pakken.
Vergeet niet te selecteren of je een man of vrouw bent.
Geef je gewicht op in kilogrammen.
Geef je lengte op in centimeters.
Met de opgegeven waarden kunnen we geen BMI berekenen.

Gezondheidswinst

Met 10% verantwoord gewichtsverlies bereik je al een grote gezondheidswinst.
Ga er voor, ook jij kunt het!

Gratis ebook

Wil je gratis kennismaken met het 13-wekenprogramma? Download dan het ebook 'In 13 dagen één broekmaat minder'! Ebook downloaden »

Middelomtrek

Met het opmeten van je middelomtrek kun je ook controleren of je een gezond gewicht hebt. Voor een vrouw moet de middelomtrek kleiner dan 88 cm zijn en voor een man kleiner dan 102 cm.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, dagelijks tips en gezonde recepten lezen?
★ Volg mij dan op Facebook en Instagram! ★

★★  SlimGewicht © 2011-2021 · tel: 06 - 11 58 66 58 · IBAN NL05 INGB 0657 3396 36 · KvK 51969173 · BTW NL001928634B32 · BGN lid.nr. 1150 · AGB-code 90057933  ★★