Dé Gewichtscoach van Utrecht

Gezonde Leefstijl

Voor gewichtsbeheersing op de langere termijn is een dieet alleen niet voldoende. De enige echt werkende formule voor een blijvend gezond gewicht is het aanpassen van je leef- en eetgewoontes naar een gezonde leefstijl!

Een dieet is namelijk een tijdelijke onderbreking van je voedingspatroon om (snel) enkele kilo’s af te vallen. Omdat je bijna altijd weer terugvalt in je oude gewoonten, zullen de kilo’s er snel weer aan zitten en vaak een paar kilo meer. Het bekende jojo-effect.

Voor een blijvend resultaat is het nodig om je eetgedrag te veranderen en nieuwe gezonde gewoontes aan te leren. Het 13-wekenprogramma is zo opgebouwd dat je met deskundige coaching stap voor stap naar een gezonde leefstijl toewerkt die past bij jouw leven. Dan voel jij je er goed bij en kun je het eenvoudig de rest van je leven volhouden.

Bij SlimGewicht staat een gezonde levensstijl voor een gezond voedingspatroon en een actief en evenwichtig leven. Wat betekent dat je bewuster en gezonder eet, voldoende beweegt, tijd neemt voor ontspanning en een positieve mindset hebt.

Wanneer er balans is tussen voeding, beweging, ontspanning en psyche, zul je relaxter in het leven staan, meer aankunnen en meer energie hebben. Hierdoor zal je ook makkelijker jouw ideale gewicht kunnen bereiken en behouden.

Het is nooit te laat om je eet- en leefgewoontes te veranderen, begin vandaag!
Maak een gratis afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 
 

Afvallen · Voeding · Beweging · Leefstijl

Maak een gratis afspraak! »

Leefstijladvies

Wil je zelf aan de slag gaan voor een gezondere leefstijl? Kies dan voor een eenmalig leefstijladvies en je hebt direct jouw persoonlijke verbeterpunten op een rij voor een goede start. Lees verder »

13-wekenprogramma online

Lukt het je niet om langs te komen in de praktijk? Het 13-wekenprogramma kun je ook online volgen! Vraag gerust naar de mogelijkheden en de kosten hiervoor. Naar contactformulier »

Zwanger

Tijdens je zwangerschap kun je ook het 13-wekenprogramma volgen. Natuurlijk niet om af te vallen, maar wel om je leefstijl gezonder te maken. Daarmee geef je jouw baby een gezonde start. Kennismakingsgesprek aanvragen »

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, lekkere gezonde recepten
en meedoen aan leuke winacties? Volg mij dan op Facebook en Instagram!

★★  SlimGewicht © 2018 · tel: 06 - 11 58 66 58 · IBAN NL05 INGB 0657 3396 36 · KvK 51969173 · BTW NL169814397.B01 · BGN lid.nr. 1150 · AGB-code 90057933  ★★