Dé Gewichtscoach van Utrecht

Leefstijladvies

Je wilt zelf aan de slag gaan met een gezonde(re) leefstijl, maar je weet niet goed hoe je moet beginnen? Of misschien ben je al even bezig met het creëren van een gezondere leefstijl en ben je benieuwd naar hoe goed je het doet en of dat er wellicht nog iets beter kan. Een leefstijladvies is dan écht iets voor jou! Leefstijladvies Utrecht

Een leefstijladvies start met een gratis online kennismaking om te bespreken wat jouw (specifieke) vragen zijn. Daarna ga jij enkele dagen uitgebreid een voedingsdagboek bijhouden.

Op basis van het door jou ingevulde voedingsdagboek voer ik het eerste deel van jouw persoonlijk leefstijladvies uit. Je eet-, beweeg- en leefpatroon wordt op 20 verschillende punten beoordeeld! Aan de hand van deze check beschrijf ik jouw top 5 aandachtspunten.

Als je dat wilt, dan stel ik ook een dagmenu voor je op dat past bij jouw persoonlijke doel (afvallen, aankomen, op gewicht te blijven, een gezonde zwangerschap of meer energie).

Tijdens een persoonlijk (online) leefstijlgesprek van een uur nemen we vervolgens jouw leefstijladvies uitvoerig door. Zowel voeding, beweging als ontspanning komen daarbij aan bod. Tevens toetsen we wat jouw score is voor 8 gezondheidsnormen. Dit gebeurt aan de hand van een totaal weging en meting. Leefstijladvies Utrecht

Jouw volledige leefstijladvies ontvang je na afloop ook uitgewerkt op de mail, zodat je het nog eens rustig kan nalezen. Met alle tips en informatie die je krijgt, kun je thuis direct zelf aan de slag voor een (nog) gezondere leefstijl! Leefstijladvies Utrecht

Kosten
Een leefstijladvies, met een persoonlijk (online) leefstijlgesprek en een verslag via de mail, kost slechts eenmalig 145 euro incl. BTW.

 Je ontvangt na afloop van het leefstijladvies gratis het 13-wekenprogramma Health Journal. Deze kun je direct gaan gebruiken om zelf aan de slag te gaan met het aanpakken van jouw aandachtspunten!

Als je aanvullend verzekerd bent, dan wordt een leefstijladvies vaak volledig of deels vergoed vanuit je zorgverzekering. Informeer hierna bij je zorgverzekeraar of tijdens het gratis kennismakingsgesprek.Leefstijladvies Utrecht

Een leefstijladvies is een waardevolle (eerste) stap naar een gezonde(re) leefstijl en een vitaal en gelukkig leven! Het is echt een kado voor jezelf, nu en in de toekomst.

Wil jij een leefstijladvies? Vraag dan een gratis online kennismakingsgesprek aan! Leefstijladvies Utrecht.

Leefstijladvies Utrecht

Afvallen · Voeding · Beweging · Leefstijl

Maak een gratis afspraak! »

Kan je afspraak niet doorgaan....

Zeg je afspraak minimaal 24 uur van
te voren af, dan wordt deze niet in rekening gebracht!

Gezonde Leefstijlbox

De Gezonde Leefstijlbox is ideaal voor iedereen die aan de slag wil gaan met afvallen en/of een gezonde leefstijl!
In de box zit het 13-wekenprogramma werkboek, de Health Journal, een eetmaatje en nog veel meer. De box heeft een waarde van 85 euro en je koopt hem nu voor slechts 39,95 euro!
Wil jij een box kopen? Vul dan het contactformulier in en vermeld 'Leefstijlbox kopen'. Binnen een week staat hij bij je thuis. Verzendkosten zijn 5,75 euro.

Tip!

Lukt het je toch minder goed om alleen je leefstijl aan te passen, dan kun je binnen vier weken je leefstijladvies eenvoudig omzetten naar een 13-wekenprogramma! Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, dagelijks tips en gezonde recepten lezen?
★ Volg mij dan op Facebook en Instagram! ★

★★  SlimGewicht © 2011-2021 · tel: 06 - 11 58 66 58 · IBAN NL05 INGB 0657 3396 36 · KvK 51969173 · BTW NL001928634B32 · BGN lid.nr. 1150 · AGB-code 90057933  ★★