Dé Gewichtscoach van Utrecht

Leefstijladvies

Je wilt zelf aan de slag gaan met een gezonde(re) leefstijl, maar je weet niet goed hoe je moet beginnen? Of misschien ben je al even bezig met het creëren van een gezondere leefstijl en ben je benieuwd naar hoe goed je het doet en of dat er wellicht nog iets beter kan. Een leefstijladvies is dan écht iets voor jou! Leefstijladvies Utrecht

Een leefstijladvies start met een gratis kennismaking om te bespreken wat jouw (specifieke) vragen zijn. Daarna ga jij enkele dagen uitgebreid een voedingsdagboek bijhouden.

Op basis van het door jou ingevulde voedingsdagboek voer ik het eerste deel van jouw persoonlijk leefstijladvies uit. Je eet-, beweeg- en leefpatronen worden op 20 verschillende punten beoordeeld! Aan de hand van deze check beschrijf ik jouw top 5 aandachtspunten.

Als je dat wilt, dan stel ik ook een dagmenu voor je op dat past bij jouw persoonlijke doel (afvallen, aankomen, op gewicht te blijven, een gezonde zwangerschap of meer energie).

Tijdens een persoonlijk leefstijlgesprek van een uur nemen we vervolgens jouw leefstijladvies uitvoerig door. Zowel voeding, beweging als ontspanning komen daarbij aan bod. Tevens toetsen we wat jouw score is voor 8 gezondheidsnormen. Dit gebeurt aan de hand van een totaal weging en meting. Leefstijladvies Utrecht

Jouw volledige leefstijladvies ontvang je na afloop ook uitgewerkt op de mail, zodat je het nog eens rustig kan nalezen. Met alle tips en informatie die je krijgt, kun je thuis direct zelf aan de slag voor een (nog) gezondere leefstijl! Leefstijladvies Utrecht
 
Kosten
Een leefstijladvies, met een persoonlijk leefstijlgesprek en een verslag via de mail, kost slechts eenmalig 165 euro incl. BTW.

NIEUW! Je ontvangt nu gratis mijn nieuwste product, dé Health Journal, na afloop van een leefstijladvies. Deze kun je dan gebruiken om zelf aan de slag te gaan met het verbeteren van jouw aandachtspunten!

Als je aanvullend verzekerd bent, dan wordt een leefstijladvies vaak volledig of deels vergoed vanuit je zorgverzekering. Informeer hierna bij je zorgverzekeraar of tijdens het gratis kennismakingsgesprek.Leefstijladvies Utrecht

Een leefstijladvies is een waardevolle (eerste) stap naar een gezonde(re) leefstijl en een vitaal en gelukkig leven! Het is echt een kado voor jezelf, nu en in de toekomst.
 
Wil jij een leefstijladvies? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan! Leefstijladvies Utrecht.
 
Leefstijladvies Utrecht
 

Afvallen · Voeding · Beweging · Leefstijl

Maak een gratis afspraak! »

Kan je afspraak niet doorgaan....

Zeg je afspraak minimaal 24 uur van
te voren af, dan wordt deze niet in rekening gebracht!

Leefstijl Health Check

Wil jij weten hoe het staat met jouw gezondheid en leefstijl? Maak dan een afspraak voor een Leefstijl Health Check. Aan de hand 10 metingen en diverse vragenlijsten krijg je direct inzicht in je gezondheid en leefstijl. In een korte adviesgesprek worden de resultaten gelijk met je besproken. Je kan los een afspraak maken voor een Leefstijl Health Check. De kosten zijn eenmalig € 75,=.

Tip!

Lukt het je toch minder goed om alleen je leefstijl aan te passen, dan kun je binnen vier weken de leefstijladvies eenvoudig omzetten naar een 13-wekenprogramma! Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, dagelijks tips en gezonde recepten lezen?
★ Volg mij dan op Facebook en Instagram! ★

★★  SlimGewicht © 2019 · tel: 06 - 11 58 66 58 · IBAN NL05 INGB 0657 3396 36 · KvK 51969173 · BTW NL169814397.B01 · BGN lid.nr. 1150 · AGB-code 90057933  ★★