Dé Gewichtscoach van Utrecht

Leefstijlcoaching tijdens COVID-19

Alle begeleiding en coaching is tijdens het corona-virus online en/of telefonisch. Het afgelopen jaar heb ik al veel mensen zo mogen begeleiden en dat werkt prima. Het enige verschil is dat jij je thuis op je eigen weegschaal weegt. De coachgesprekken doen we via Skype, Whatsapp beeldbellen of telefonisch. Net wat jij fijn vindt. Alle sessies zijn op afspraak.

Als je wilt starten van het 13-wekenprogramma kan dat dus gewoon! Zeker nu is een gezonde leefstijl extra belangrijk en ik help je graag. Het kennismakingsgesprek doen we telefonisch. Als het goed voelt en ik kan je helpen, dan gaan we samen aan de slag.

Je begint met het bijhouden van je eetdagboek. Als je hiermee klaar bent dan stuur je deze per mail naar mij toe. Ik ga hem doornemen en we bespreken samen online jouw verbeterpunten. Het werkboek stuur ik je per post toe en daarmee ga je thuis aan de slag. Via de mail krijg je van mij de oefeningen om digitaal uit te werken. Elke 2 weken hebben we een online of telefonisch coachgesprek, in totaal 6 stuks. Een dag voor het coachgesprek stuur je mij de gemaakte oefeningen per mail. Tijdens het coachgesprek bespreken we je voortgang, kijken we samen naar je opdrachten en beantwoord ik je vragen.

Alle personen die ik afgelopen jaar op deze manier heb begeleid zijn allemaal erg tevreden. Ze hebben ook allemaal hetzelfde resultaat behaald als met face-to-face coaching.  Leefstijlcoaching tijdens Corona

Bij versoepeling van maatregelen
Als er een versoepeling van de maatregelen is kunnen er af en toe weer afspraken in de praktijk worden gemaakt. Leefstijlcoaching tijdens COVID-19

Wat betekend dat: De coaching en begeleiding blijft zoveel mogelijk online en/of telefonisch. Dat werkt namelijk prima en hiermee blijven de contactmomenten beperkt.

Afspraken in de praktijk zullen alleen gemaakt worden voor het uitvoeren van een totaal-meting met daarbij een kort coachgesprek. Deze afspraken plan ik ruim, zodat je nooit een andere klant zult tegen komen. Na elk bezoek maak ik alles grondig schoon. We houden steeds 1,5 meter afstand, de praktijk is hierop aangepast. Kom altijd alleen naar je afspraak! Het coachgesprek kunnen we desgewenst ook wandelend doen. Voorafgaand aan de afspraak hebben we telefonisch contact om de corona-checkvragen door te nemen. Bij twijfel zal de afspraak worden verplaatst.

Het kennismakingsgesprek blijft telefonisch. Hierbij zal ik ook een uitgebreide corona-vragenlijst doornemen. De intake zal in verkorte vorm in de praktijk plaatsvinden. Er zal alleen een totaal-weging worden gedaan en je krijgt een korte uitleg van het werkboek. De analyse van je eetdagboek met jouw verbeterpunten ontvang je per mail. Alle coachgesprekken zullen verder online zijn. Afhankelijk van de voortgang kan vanaf consult 3 een weegafspraak in de praktijk worden gemaakt. We bepalen samen of dit meerwaarde heeft.

Op deze manier kan ik goede coaching blijven aanbieden en zorgen we samen toch voor zo min mogelijk contactmomenten. Veilig voor jou en voor mij (en mijn huisgenoten!)

Heb je nog vragen, twijfels of wil je gewoon direct aan slag, neem dan contact met mij op!

Leefstijlcoaching tijdens Corona

Leefstijlcoaching tijdens Corona

Leefstijlcoaching tijdens Corona

Afvallen · Voeding · Beweging · Leefstijl

Maak een gratis afspraak! »

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, dagelijks tips en gezonde recepten lezen?
★ Volg mij dan op Facebook en Instagram! ★

★★  SlimGewicht © 2011-2021 · tel: 06 - 11 58 66 58 · IBAN NL05 INGB 0657 3396 36 · KvK 51969173 · BTW NL001928634B32 · BGN lid.nr. 1150 · AGB-code 90057933  ★★